Permbajtja

Udhetim ne media

Televizionet
Radiot
Shtypi i shkruar
Sateliti
Downloads
Albforumi
Media POLL


ALBMEDIA, revista e munguar!

kafaziarte.gif (14693 bytes)

KAFAZI I ARTE, EDICIONI PARE

ka1.gif (26343 bytes)

Ishte i pari Reallity Show qe mori jete ne Shqiperi ne majin e vitit 2004. Pas provave te suksesshme neper vendet e tjera te Botes, Big Brotheri shqiptar do te ndiqte udhen e simotrave te saj neper bote.

ka2.gif (27842 bytes)

Tete djem dhe vajza per dy muaj rresht do te ndiqeshin nga kamerat, 24 ore ne 24, per ti dhene jete nje spektakli te kendshem qe do te terhiqte prane ekraneve publikun e te gjitha moshave.

ka3.gif (29714 bytes)

Te rinjte pjesemarres ishin peshkuar mes dhjetra kesrkesash per te qene pjese e ketij Showi.Komisioni me kryetar Dr.Ylli Pango, zgjodhi Xheisin nga Tirana, Milenen nga Tirana, Xhovalinin nga Shkodra, Nataline nga Elbasani, Arbenin nga Durresi, Alkiden nga Syci, Jeten nga Tirana, Serxhon nga Shkodra, Aliun nga Shkodra.

ka4.gif (27798 bytes)

Jeta do te ishte vajza qe do te dilte e para nga shtepia. 3 nga 5 anetaret do ta votonin qe diten e pare Jeten si te padeshiruaraen e Kafazit te Arte.

ka5.gif (29552 bytes)

Javet ne vazhdim do shfaqnin tek banoret e Kafazit te Arte karakteret, te mirat dhe te keqijat e tyre, veset dhe interesat. Ne javet ne vazhdim Aliu dhe Xhovalini do te eleminoheshin nga publiku i gjere pasi kishin qene te votuar si te padeshiruar nga banoret e shtepise.

ka6.gif (27144 bytes)

Do vinte momenti kur banoret te diferencoheshin ne dy grupime mendimesh. Ne njeren ane Milena, Alkida dhe Serxho e ne anen tjeter Natalia, Xheisi dhe Beni.

ka7.gif (27824 bytes)

Pas shume intrigash, historish, tregimesh dhe ngarjesh. Dy muaj te mbyllur ne te njejtin vend dhe te pare nga pjesa me e madhe e Shqiptareve Beni do te fitonte Edicionin e pare te Kafazit te Arte. I votuar per 7 jave me rradhe nga banoret si i padeshiruar, Beni beri per vete publikun i cili deri ne fund e mbajti ne loje duke i dhene atij trofeun prej 15 mije Eurosh si dhe nje vend ne personat VIP.

 

pjesemarresit.gif (24080 bytes)

 

<<< home.gif (1330 bytes) >>>
news24.gif (7925 bytes)

 

tva.gif (11370 bytes)

 

Edicioni i pare i ketij REALLITY SHOW eshte transmetuar ne valet e Televizionit NEWS24 dhe Televizionit Kometar Arberia

 

 

ali-kush.jpg (5909 bytes)

 

alkida-kush.jpg (6293 bytes)

 

arben-kush.jpg (6256 bytes)

 

milena-kush.jpg (7053 bytes)

 

natalia-kush.jpg (5956 bytes)

 

serxho-kush.jpg (6145 bytes)

 

xheisi-kush.jpg (5463 bytes)

 

xho-kush.jpg (5896 bytes)

  

About ALBMEDIA Copyright 2004 by S6T6N6. All rights reserved.